A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által a Társult tagok részére meghirdetett Termék Innovációs Díjra érkezett pályázatokat az öttagú, szállodai szakemberekből álló zsűri (Baldauf Csaba – Kolping Hotel, Buczkó János – Accor Hotels, Franciscy Gergely – Mamaison Hotel Andrássy, Kovács Tamás – Hunguest Hotel Béke és Aqua-Sol, Varga Csaba – Danubius Hotels) a következő szempontok alapján értékelte, pontozta:
Vendégélmény növelése
Élőmunka kiváltása
Fenntarthatóság
Hasznosság, jövedelmezőség
Újszerűség
A beérkezett 15 színvonalas pályázati anyag közül, az összpontszámok szerint kialakult szoros eredmény alapján az alábbi cégek, termékek kerültek be a döntőbe:
Billerbeck Budapest Kft. – GRÁNÁT »Zero PUR« és KARNEOL »Zero PUR« matracok
Bonomi Kft. – Virtuális szállodai Asszisztens
MGMT Group Kft. - Everguest – Revenue, Reputáció és Online Marketing szolgáltatások
OMIKRON Informatika Kft. – Calirom Sensoo – beléptető és szállodai szoba menedzsment rendszer
A döntősök az MSZÉSZ következő közgyűlésén mutatják be ötperces prezentáció keretében a terméküket/szolgáltatásukat, majd három percben válaszolhatnak a feltett kérdésekre, és a Közgyűlés szavazása alapján kerül átadásra az Év Innovációs Termékdíja.
A díjról minden további információ: itt.
Forrás: MSZÉSZ