hirdetés

Új HR igazgató az Accornál

Antoine Guego, az Accor Magyarország/Szlovákia vezérigazgatója 2012. január 3-tól Sallai Mihályt nevezte ki az Accor Magyarország /Szlovákia humánpolitikai igazgatójának - tájékoztatta a Vendég&Hotelt az Accor.

hirdetés

Sallai Mihály a Széchenyi István Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd karrierjének első jelentős állomásaként a DIAGEO vállalat budapesti Üzletviteli Szolgáltató központjának felépítésén dolgozott. 2003-ban csatlakozott az Invitel Zrt-hez, és két éven keresztül HR Generalista feladatokat látott el.

2005-től 2008 szeptemberig a Shell Gas HR vezetői teendőiért volt felelős, felelőségi körébe tartozott a teljes HR, Flotta- és irodamenedzsment, valamint a Portfolió projektek irányítása. 2008 októberétől a Shell londoni központjában a két globális üzletág, a PB Gáz és a Hajózási Üzemanyagok képzési és fejlesztési területének vezetőjeként folytatta karrierjét.

2010-től jelenlegi kinevezéséig a British American Tobacco magyarországi kereskedelmi szervezetének és az ausztriai szervezetnek a HR vezetői feladatait látta el, a vállalat összes humánpolitikai tevékenységét irányítva.

Sallai Mihály HR igazgatóként a cég teljes HR tevékenységét irányítja, és közvetlenül Antoine Guego vezérigazgatónak számol be munkájáról.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk