hirdetés

Végre ismét Gundel-díj gála és díjátadó!

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a pandémia miatt, két év kihagyás után–  ismét megrendezi évzáró Gáláját, melyen ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjakat.

hirdetés

Ekkor kerülnek átadásra a 2020. évi díjak dr. Csizmadia László (posztumusz) és Molnár Attila, a 2021. évi díjak Berkes Gyula és a Dudás testvérek részére, valamint az idei díjazott részére, akinek személyéről szeptember 23-án dönt a Kitüntetési Bizottság. A rendezvény helyszíne ismét a Gundel Étterem lesz, az időpontja 2022. október 16-a vasárnap, 12 óra.

A gálaebéd házigazdája: Gundel Takács Gábor, szakmai mentora Bíró Lajos, sommelier: Fabók Mihály lesz.

A Gálaebéd 6 fogásból álló menüsoráról a Gundel Étterem, az Aranykaviár Étterem, a Biarritz Étterem, és az Anyukám mondta Étterem chéfjei gondoskodnak.

 

A rendezvény az elmúlt években soha nem maradt támogatók nélkül, a szervezők most is várják a szponzorokat. A gálaebédet pénzzel vagy alapanyaggal lehet támogatni, nettó 200 vagy 400 ezer forintos értékben – ezeket az ipartestület többek között 2, illetve 4 tiszteletjeggyel köszöni meg.

A belépőjegy ára 45.000, MVI-tagoknak 35.000 forint.

Jegyigénylés:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és tel.: 20/523-9934.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk