hirdetés
hirdetés

ETI: heti 22 charter Egyiptomba a régióból

Az Express Travel International az idei nyári szezonban 22 charterjáratot indít Ausztriából és Közép-Kelet-Európa nagyvárosaiból Egyiptomba.

hirdetés

Az utazásszervező, amely tavaly lépett be a magyar piacra, összesen heti 4000 ülést kínál járatain a Vörös-tenger partvidékén található üdülőhelyekre, illetve Luxorba. Az ETI Ausztriából a FlyNiki járatait veszi igénybe, heti 14 útvonalon. A nyári szezonban a charterjáratok egységesen szombatonként közlekednek május 2-től október 31-ig. Bécsből összesen hat járatuk lesz, kettő Hurghadára, kettő Sharm El Sheikhre, valamint egy-egy lánc indul Marsa Alamba és Luxorba. Salzburgból, Grazból és Linzból is tovább közlekednek a járatok Hurghadára, illetve Sharm El Sheikhre, ugyanakkor újdonság a közvetlen összeköttetés Marsa Alamba Linzből és Innsbruckból.

A közép-európai régió további városaiból indít még charterjáratokat az idén az ETI Egyiptomba. Pozsonyból, Ljubljanából és Budapestről szintén a fenti periódusban lesz elérhető charterjárattal Hurghada és Sharm el Sheikh. A közép-szlovákiai Sliacról pedig Hurghadára repül szintén saját charterrel az ETI.

Az ETI saját szállodaláncába, a Red Sea Hotelekbe küldi a vendégeket Egyiptomban
Az ETI saját szállodaláncába, a Red Sea Hotelekbe küldi a vendégeket Egyiptomban

Kolozsvárról és Bukarestból szintén charterjárattal lesz elérhető a csak az ETI által kínált Red Sea Hotelek színes palettája.

Az ETI magyarországi igazgatója, Andreas Hamorszky kérdésünkre elmondta, hogy várakozáson felül alakult a téli forgalmuk, az egyetlen szűk keresztmetszet, hogy már alig vannak szabad helyek az egyetlen Budapestről közlekedő charterjáraton Egyiptom felé.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk