hirdetés
hirdetés

Ismét rangos listán a budapesti Kempinski

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Forbes Travel Guide értékelési rendszerében ismét a megtiszelő “négycsillagos” besorolást kapta. Az  FTG minősítési rendszerében használt  négycsillagos  kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással.

hirdetés

„Egymás után ötödik éve szerepelünk ezen a rangos listán és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között tartanak minket számon. Bízunk benne, hogy a következő években is kivételes élményeket kínálhatunk az igényes utazók számára. Elkötelezetten törekszünk a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonal biztosítására minden - a közelmúltban csodálatosan átalakított és felújított -, szobánkban és lakosztályunkban." - mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.A Forbes Travel Guide az ötcsillagos szolgáltatások világszerte elismert szakértője. A szállodák ellenőrzésére a járvány előtt került sor, amikor a regionális korlátozások még lehetővé tették a vendégek biztonságos közlekedését.

"A 2021-es díjazottak a rugalmasság megtestesítői a turisztikai szektorban" - mondta Filip Boyen, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója. "A kihívásokkal teli időszakban ezek a szállodák számos nehézséget leküzdöttek, miközben fenntartották a magas szolgáltatási színvonalat és gondoskodtak vendégeik és alkalmazottaik biztonságának és egészségének védelméről. Reméljük, hogy ezek a nagyszerű szállodák hamarosan élénk forgalmat bonyolíthatnak, amint újra megnyílnak a határok és biztonságos lesz az utazás.”

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai