hirdetés
hirdetés

Omán és a Fülöp-szigetek a Haris Travel Club kínálatában

Számos újdonságot tartalmaz a Haris Travel Club most megjelent, 2016-2017-es Tél-Tavasz katalógusa.

hirdetés

A Haris Travel Club új katalógusa öt földrészre kalauzolja el az utazni vágyókat, Dél-Amerikától Európán és a Közel-Keleten át Ausztráliáig és Új-Zélandig - jelentette be Haris Ernő, a Haris Travel Club igazgatója az iroda katalógus-bemutatóján. A 22 éves Haris Travel Club kínálatában több mint 80 ország szerepel, az igazgató szerint körutazásaik mennyisége megkívánja, hogy mostantól évente két katalógust jelentessenek meg. 

Az elsősorban kulturális körutazásokat kínáló iroda programajánlatában újdonság a körutazás és az üdülés kombinációja, például a Mágikus Mexikó, aztékok és maják földjén elnevezésű utazás, amelynek során néhány napot nyaralással tölthetnek az utazók.

Új programjaik: Karácsony a déli végeken (Tolna és Baranya), Szilveszter az Alpokalján (Sopron- Pozsony- Bécsi Erdő - Bécs), Izland duplán, a Fülöp-szigetek, a csokoládé-hegyek birodalma, Kelet-India – Szikkim – Bhután, Nambiai körutazás. Ománi programjuk érdekessége, hogy utasaik választhatnak, hogy hajóval vagy szárazföldön fedezik fel az Arab-félsziget látnivalóit. 

Az őszi-téli katalógusban az egynapos utazások között számos adventi program szerepel, például a Felvidékre, a Bécsi-erdőbe, a Kis-Fátrába és a száztornyú Prágába is. A gasztronómiai utak kezdenek nagyon kedveltek lenni, sokan jelentkeznek például a Márton napi libalakomára és a kalocsai disznótorosra.

Haris Ernő szerint azért kedveltek az egynapos utak, mert sok nyugdíjas szeret utazni, és az ár, amit kínálnak, még kifizethető a számukra, vihetik az unokát is, és a néhány órás út egészségileg nem meríti ki őket.

A Haris Travel Club utasainak jelentős része törzsutas, őket olyan szolgáltatásokkal várják, mint a tengerentúli utak előtti tájékoztató előadás, amelyet az az idegenvezető tart, aki majd a túrán is velük lesz. Kínai körút előtt kínai étteremben adnak tájékoztatást az utasoknak.

A katalógus 64 oldalán szereplő körutazásokat földrészenként eltérő színnel jelzik, a tartalomjegyzékben pedig nemcsak országonként sorolják fel az utazásokat, de időrendi tartalomjegyzék is segíti a szervezők és az utasok tájékozódását. A társaságnál magányosan utazók számára igény esetén szobatársat is megpróbálnak találni.

Az irodánál rejtett tételektől mentes az árképzés, minden fizetendő költséget feltüntetnek az árblokkban. A katalógusban ikonrendszer jelzi az aktívabb programokat, a csillagtúrákat, valamint a népszerű kedvenceket. A programok mellett térkép is helyet kap, amelyen a túra útvonala követhető végig.

Az igazgató bejelentette, hogy honlapjuk hamarosan teljesen megújul, a nyári árualap feltöltése folyamatos.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk