hirdetés

Az Arany Kaviár is készül a tavaszra

A Dining Guide ajánlója szerint továbbra is hazánk 10 legjobb étterme közé tartozó Arany Kaviár étterem számos újdonsággal készül a tavaszi szezonra. 

hirdetés

Nemrég számoltunk be a Bocuse d'or gasztronómiai verseny hazai döntőjéről, ahol az Arany Kaviár kiváló séfje, Győrffy Árpád a harmadik helyet szerezte meg, most pedig újabb fontos újdonság van az étterem háza táján: bemutatták az Arany Kaviár felfrissült tavaszi menüjét. 

A tavaszi fogások között több különlegességet is kóstolhatunk:

  •  Tarisznyarák tatár Keta lazackaviárral
  • Kacsamáj terrine ibolyával és házi brióssal
  • Spárga krémleves füstölt lazaccal, Gorbusa lazackaviárral
  • Rombuszhal kapribogyós vajmártással
  • Európai kék homár sáfrányos mártással
  • Borjúszűz hagyma variációkkal
  • Házinyúl gerinc és comb karottával
  • Eper-bodza desszert
  • Gourmet csokoládé desszert

 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, a covid harmadik hulláma befolyással lesz a nyitási terveire?

Kiadónk társoldalai