hirdetés

40 új luxushotel megnyitását tervezi a Marriott International

A marylandi központú cég összes nagyobb márkája, a The Ritz-Carlton, a The Ritz-Carlton Reserve, a St. Regis, a W Hotels, a The Luxury Collection, az EDITION, a Bulgari és a JW Marriott is új szállodákkal gazdagodik majd. 

hirdetés

2018 végére összesen 422, 2020-ra nagyjából 600 luxushotellel számol a Marriott International. A tavaly megszerzett Starwood Hotels and Resorts-szal felvértezve a szállodaipart uraló óriás jócskán növelte előnyét a második helyezetthez, a párizsi központú AccorHotelshez képest: nekik nagyjából 275 luxushoteljük van, miután tavaly bezsebelték a Fairmont és a Raffles márkákat.

A Four Seasons és a Shangri-la fej-fej mellett haladnak nagyjából száz luxuskategóriájú szállodával, őket a Hyatt Hotels Corporation és a Hilton Worldwide Holdings követik. 

A Marriott óriási expanziója ellenére az iparágat továbbra is a független, egyetlen egységgel működő kis csoportok dominálják: ilyen például a The Leading Hotels of the World, a Preferred Hotels and Resorts vagy a Small Luxury Hotels és a Relais & Chateaux, összesen 1500 egységgel rendelkeznek - olvasható a Forbes.hu-n.

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Hamra Beach (Egyesült Arab Emírségek) / Fotó: Marriott International
The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Hamra Beach (Egyesült Arab Emírségek) / Fotó: Marriott International

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai