hirdetés

Balatoni Torkos Csütörtök

Az idei év sem múlhat el Torkos Csütörtök nélkül a Balaton-régióban. A Balatontipp.hu és a lapot működtető Balatoni Turisztikai Szolgálat Bt. (BTSZ) által szervezett Torkos Csütörtök a Balatonnál akcióhoz keddig 31-en csatlakoztak. A portál megemlíti, hogy sokan közülük nem csak azon a bizonyos február 15-i csütörtökön kínálják kedvezményeiket.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az akcióhoz csatlakozhatnak a balatoni térségben működő éttermeknek, vendéglők, csárdák, cukrászdák, borozók, kávézók, büfék, borászatok, pincék és más vendéglátó üzletek. A lényeg, hogy február 15-én legalább az ételeik árából minimum 30 százalék kedvezményt adjanak teljes nyitva tartási idejük alatt. Az esetben, ha valamelyik jelentkező az ebédeltetést nem vonná be az akcióba, leghamarabb délután három órától zárásig 50% kedvezményt kell biztosítania az ételekre.

Ugye, kíváncsi, hogy mely vendéglátóhelyek csatlakoztak az akcióhoz eddig? Ide kattintson!

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk