hirdetés
hirdetés

A nyugati végeken toboroz utasokat egy szlovén utazásszervező

Mariborból kínál üdüléseket egy szlovén tour-operátor délnyugat-magyarországi utazóknak. Két görög szigetre és a török riviérára repülnek június közepétől.

hirdetés

Miközben a magyarországi tour-operátorok egy része Románia és Szlovákia határ menti területeiről igyekszik egyre erőteljesebben utasokat akvirálni, Ausztriából induló charterjáratokon pedig már évek óta rendszeresen feltűnnek magyar utasok, addig a szlovéniai tour-operátorok eddig nem aktivizálták magukat különösebben hazánkban.

Az idén azonban magyar nyelvű katalógussal jött ki a piacra, és az Utazás kiállításon is megjelent az Intelekta nevű, 1989 óta működő szlovén tour-operátor, hogy elsősorban a délnyugat-magyarországi megyék lakói számára új charteres üdüléseket ajánljon elsősorban maribori indulással. A cég már 25 éve dolgozik a szlovén mellett az olasz, az osztrák és a horvát piacon – tudtuk meg az iroda munkatársától, Zoran Galtól.

A társaság, amely Ljubljanából tucatnyi mediterrán úti célba – egyebek között Szantorinire, Kosra, Számoszra, Híoszra, Leszboszra és Szkiathoszra –, is üzemeltet járatokat a nyári szezonban, három üdülőhelyre a magyar határhoz viszonylag közel fekvő Mariborból is kínál utakat. Keddenként repülnek Antalyába, csütörtökönként pedig Rodoszra és Korfura juthatnak el velük az érdeklődők Mariborból június közepétől a szezon végéig.

Híosz, fotó: wikipedia, Maarten Sepp
Híosz, fotó: wikipedia, Maarten Sepp

Az utasokat ingyenes parkolóhely várja a maribori és a ljubljanai repülőtéren, vagy jelképes 10 euróért igénybe vehetik az Intelekta transzferjáratát Szombathelyről, Zalaegerszegről, Nagykanizsáról, Keszthelyről vagy Kaposvárról Mariborba.

A magyar utasok és viszonteladók jobb kiszolgálása érdekében teljes katalógusuk és weboldaluk, a www.intelekta.hu magyar nyelven elérhető.

Szántó Zoltán
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk