hirdetés
hirdetés

Egyiptomban mutatta be jövő nyári kínálatát a Neckermann

170 magyar és több mint 300 lengyel utazási irodai partner részvételével a múlt héten Sharm el Sheikh-ben mutatta be 2011 nyári katalógusait a Neckermann. A 2,5 napos program során a tanuláson túl a szórakozásra is jutott idő.

hirdetés

A rendezvényen elhangzott, hogy a Neckermann irodákban nem csak a magyar nyelven megjelenő programokat árusítják, hanem az osztrák és a német Neckermann, továbbá az angol székhelyű Thomas Cook ajánlatokat is.

Az első katalógus a Mediterrán utazások repülővel címet viseli. A társaság a különböző foglalási kedvezmények mellett árgaranciát is nyújt, ami azt jelenti, hogy garantálja, hogy a 2011. január 31-ig befoglalt utazások részvételi díja a deviza forintárfolyamának változása miatt nem emelkedik.

A repülővel megközelíthetők között összesen 280 szálláshelyet ajánl 10 országban, 20 úti célon. A Neckermann különleges figyelmet fordít mind a gyerekkel utazó családokra, mind az idősekre és az egyedül utazókra. A repülős úti célokon 244 szálláshelyen ad gyermekkedvezményt vagy gyermekárat, 60 szálláshelyen lehet igénybe venni Senior-kedvezményt általában 55 éves kor felett, és 47 szálláshelyen egyágyas szobát kínál felár nélkül az egyedülálló utazóknak az iroda.

A repülőjáratok mind budapesti indulásúak, de Korfura és Bulgáriába (Burgasz) Pécsről is, a Török Riviérára és Bulgáriába (Burgasz) Debrecenből is lehet indulni. Ráadásul nem csak 7 vagy 14 éjszakás tartózkodást lehet foglalni, hanem akár 3, 4, 10, 11, 21, 28 éjszakás tartózkodást is lehet választani.

A Neckermann „Prémium-osztály” szolgáltatásával a charter repülőgépeken is különleges bánásmódban részesülhet az utas felár ellenében. Az első sorokban ülhet, többszöri italfelszolgálás, valamint takaró és párna is jár neki. A hagyományos mediterrán úti célok mellett újdonság Horvátország repülővel (Split) és Tunéziában Djerba szigete. A Kanári-szigetek továbbra is kiemelt kínálattal, 27 szállodával szerepel az ajánlatok között.

A Neckermann-nál külön katalógusban jelennek meg a legmagasabb színvonalú, azaz a De Luxe-szálláshelyek ajánlatai: 81 szálláshely 9 országban, 19 úti célon. Ezek az igazi luxusszállodák, melyeket pl. nászútra ajánlanak, illetve a legmagasabb igényű vendégek elvárásait is kielégítik. A különleges szállodák közül a Török Riviérán a Sentido Hotels & Resorts, a Rixos, a Voyage és a Trendy Hotels szállodalánc összes tagja szerepel a Neckermann katalógusában.

Klubszállodák néven külön katalógusban a Neckermann olyan ajánlatokat is kínál, melyekben a Neckermanó Klub ingyenes, magyar nyelvű programokat biztosít a gyerekek számára. A gyermekprogramokat lebonyolító animátorokat Béres Alexandra képzik ki a Neckermann Klubszállodák számára. 2011-ben Horvátországban két ilyen Klubszálloda is lesz, Bulgáriában pedig egy, így már autós utazással is nagyobb lett a választék Klubszállodákból.

Egyéni utazások - Szállodák, panziók, apartmanok

Egyéni utakból is óriási választékot kínál a Neckermann. Újdonság, hogy nem csak 7 vagy 14 éjszakás utazásokat lehet választani, hanem akár 3-4 vagy 5 éjszakás ajánlatokat is találunk a kínálatban. A közúton megközelíthető, hagyományos, mediterrán úti célokon összesen 450 szálláshely ajánlatából lehet választani, 8 országban, 24 úti célon. A szállodák között 154 újat találunk a katalógusban, melyek a legújabb piaci igényekhez igazodva kerültek kiválasztásra.

A Neckermann Magyarország legnagyobb utazási irodája, 24 saját irodával és közel 400 partnerirodával. Utasainak száma megközelíti évente a 100.000-et. A tanulmányút megszervezésében az Egyiptomi Turisztikai Hivatal bécsi képviselete nyújtott segítséget az irodának.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk