hirdetés
hirdetés

Megnyílt az Imola Hotel Platán a fürdővárosban

Hazai és külföldi vendégek részvételével nyitották meg Eger új négycsillagos szállodáját, az Imola Hotel Platánt a belvárosban.

hirdetés

A másfél éves beruházási projekt ezzel befejeződött - tájékoztatta a Turizmus Online-t Mikó Krisztina projektmenedzser. - A fejlesztés egymiliárd 750 millió forintba került, amelyet - pályázat útján - az Európai Unió 450 millió forinttal támogatott. A kivitelező az Imola Konstrukt Kft. - az Imola csoport tagja - volt. A cégcsoport saját tulajdonában levű szállodában olyan gyógy- idegenforgalmi és rekreációs központot hoztak létre, amely a vendégek egyéni igényeit, kényelmét és gyógyulását segíti elő.

Az épületben 13 standard, 15 superior, négy junior-, és 19 de luxe lakosztály szolgálja az üdülőket. A hotel a XXI. század környezettudatos üzemeltetési technológiáinak kialakításával épült. Így a szobák a legkorszerűbb falfűtéssel és hűtéssel rendelkeznek. Emellett nagy alapterületű, parkosított tetőteraszok is a kényelmet szolgálják.

A szállodában létesített gyógyászati és wellness részlegek jó lehetőséget nyújtanak a reumatikus- és mozgásszervi betegségek kezelésére. Az Egri Termál Kft.-vel kötött hosszútávú szerződés alapján a helyi, minősített gyógyvizen alapuló részlegben a vendégeket személyre szabott gyógykezelésbe részesítik a szakemberek. Emellett a legkorszerűbb technikával ellátott fogászati centrum, valamint más szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A hotelben három beltéri: radonos vizű gyógy-, élmény- és egy sós vízű ülőmedencét, továbbá jakuzzit és kültéri kénes vizű ülőmedencét alakítottak ki. Többféle szauna, sókamra, egyedi masszázsok is segítik a gyógyulást.

Az említett szolgáltatásokkal az Imola Hotel Platán az észak-magyarországi régióban egyedülálló szállodának számít, ahol a vendégek kiszolgálása mellett fontos szerepet kap Eger másik fő turisztikai attrakciója a bor- és a gasztronómia. Ezek nemcsak a hotel éttermének kínálatában, hanem a programajánlatokban, az arculati design elemekben is megjelennek. Így a vendégek a hazai konyha és a legjobb egri borok élményével gazdagodhatnak.

Mikó Krisztina azt is elmondta, hogy a hotel szerződéses kapcsolatot alakított ki a Norvég Egészség Pénztárral, valamint a skandináv ország egyik utazási irodájával együttműködésre. Ez utóbbi folyamatosan közvetíti az érdeklődő norvég turisták szállítását Egerbe, az Imola Hotel Platánba. Rajtuk kívül természetesen hazai vendégeket is várnak, elsősorban felnőtteket gyógyulásra, kikapcsolódásra.

A nagy értékű fejlesztéstől sokat vár az Imola cégcsoport. Mindenekelőtt hozzájárulhat ahhoz, hogy Eger idegenforgalma tovább bővüljön, ezáltal több lesz a hevesi megyeszékhelyen eltöltött vendégéjszakák száma és a város népszerűbbé válhat Norvégiában is.

Mentusz Károly
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk