hirdetés

Értékes nemzetközi elismerés a budapesti Kempinskinek

Bejelentették a 2017. évi minősítések hivatalos eredményét, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb értékes elismerést kapott.

hirdetés

A Forbes Travel Guide nyilvánosságra hozta az idei minősítések eredményét. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Forbes Travel Guide értékelési rendszerében – mintegy 800 szigorú és objektív szempont szerint végzett teszt alapján – a megtiszelő “négycsillagos” besorolást kapta meg. A Kempinski Hotel Corvinus Budapestről szóló részletes leírás megtalálható a ForbesTravelGuide.com oldalon.

A 2017-ben fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Kempinski Hotel Corvinus, Budapest egyik legmeghatározóbb és leginnovatívabb szállodája. A központi fekvésű modern hotel 349 szobát és lakosztályt, valamint szolgáltatások széles körét kínálja. Nemrégiben felújított földszintjén valósult meg az új éttermi koncepció (Gastronomic Quarter Downtown Budapest) melynek részei a Nobu, az ÉS Bisztró, az ÉS Deli, a The Living Room és a Blue Fox The Bar. A szálloda egyik kedvelt szolgáltatása a Kempinski The Spa, melynek kezelései az európai évszakok váltakozásán alapulnak. A földszinti galéria tárlatain kortárs magyar művészek mutatkoznak be.

Forrás: kempinski.com
Forrás: kempinski.com

“Egy ilyen minősítés - amely szigorú kritériumainak egyáltalán nem könnyű megfelelni - rendkívül fontos visszajelzés számunkra, hiszen nem csak megerősít minket céljaink helyes meghatározásában, de irányt is mutat, hogy miben és hogyan lehetünk még jobbak” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója a díj kapcsán.

Az 1958 óta a luxus utazási szegmensben mérvadó nemzetközi besorolás részese lenni nagyon fontos lépés a Kempinski Hotel Corvinus Budapest számára.

“Örömmel ismerjük el a 2017. évi értékelésben jól teljesítő szállodák eredményeit. Ezek a különlegesen magas színvonalú hotelek, éttermek és spák rendkívüli minőséget képviselnek a turisztikai szolgáltatások terén.” – mondta Gerard J. Inzerillo, a Forbes Travel Guide CEO-ja.

“Miközben az online térben bizonytalanság és zűrzavar uralkodik, a Forbes Travel Guide a legmegbízhatóbb információforrás azon vendégek számára, akik megfontolt döntéseket szeretnének hozni - mondta Gerard J. Inzerillo, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója. - Cégünk történetében sosem szerepelt a listán ennyi nemzetközi szálloda."

Részletes magyarázat a Forbes Travel Guide értékelési rendszeréről ide kattintva érhető el.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai