hirdetés
hirdetés

Jótékonysági koncert az újságírókért

November 15-én, 19 órai kezdettel a SYMA csarnokban tartják azt a könnyűzenei rendezvényt, melynek mottója: „Zenészek az újságírókért, újságírók egymásért”.

hirdetés

A MUOSZ székházában tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy közös akcióval szeretnék felhívni a figyelmet a nehéz szociális helyzetbe került média szakemberek egyre növekvő táborára. A MÚOSZ-nál 1990 óta létező Szolidaritási Alap mellett a mostani koncert teljes bevételét a rászorultak anyagi segítségére fordítják. Példaértékű az összefogás, hiszen a kezdeményező MÚOSZ mellé állt a MÚK, a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ), a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ), a Tudományos Újságírók Klubja (TÚK), a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ). Nagy lapkiadókat, vállalkozásokat is sikerült megnyerni részben anyagi támogatásra, részben reklámfelületek biztosítására.

Hasonlóan nemes gesztust gyakorolnak a könnyűzene neves képviselői, akik a programról és a hangulatról önzetlenül gondoskodnak. Zenekaraikkal fellépnek: Oláh Ibolya, Caramell, Keresztes Ildikó, Benkő László, Balázs Feco, Mihály Tamás, Pásztor Anna, a Republik Együttes és Somló Tamás.

A belépőjegyek egységesen 5800 forintért a MUOSZ székházban és a Ticketexpress irodáiban kaphatók.

A koncert bevételéből származó összeget a Keleti Éva által vezetett, a hat újságíró szövetség bevonásával felálló grémium ítéli oda a rászorulóknak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai