hirdetés
hirdetés

Szamba ritmusok - Brazília bemutatkozott

Brazília magyarországi nagykövetsége örömmel támogatta azt a figyelemfelhívó ország bemutatót, melyet a Havas Creative Tours, a TAP Portugal és az Aviation GSA Co. rendezett csütörtökön. A fergeteges karneváli táncos bemutatóval és a csípős brazil ételkülönlegességekkel fűszerezett workshopnak a Radisson Blu Béke Hotel adott otthont.

hirdetés

S. E. Moreira Lima nagykövet ismertetőjéből megtudhattuk, hogy Brazília a világ ötödik legnagyobb és legnépesebb országa, mely a GDP világrangsorban is a hetedik helyet foglalja el. Egy feltörekvő nagyhatalom, mely természeti csodái révén a turizmusban is nagyobb szeletet kíván kihasítani magának. A turisták örömére több ezer kilométernyi tengerpartját az állam nem engedi beépíteni. A Magyarország és Brazília közötti kereskedelmi és turisztikai forgalomban még igen sok a kihasználatlan lehetőség.

Francisco Havas, a Havas Creatíve Tours tulajdonos-igazgatója Brazília egyik vezető utazási irodáját vezeti, mely a Grupo Águia vállalattal fuzionálva ma 11 céget és 400 alkalmazottat foglalkoztat. Brazília valamennyi jelentős idegenforgalmú városában rendelkezik partnerképviseletekkel, és szinte az összes dél-amerikai országba szervez beutaztatást. Incentív utak, helyszínek, szállodák bemutatása után a légiközlekedés lehetőségeivel ismerkedhetett a nagyszámú magyar utazási irodai képviselő.

Fotó: Timár Mátyás
Fotó: Timár Mátyás

Szolnok Péter, a TAP képviseleti igazgatója tájékoztatása szerint a volt portugál gyarmatokra értelemszerűen sűrű járatokat üzemeltető légitársasággal (lisszaboni átszállással) Brazília tíz fontos idegenforgalmi és üzleti gócpontja érhető el. Ha aznap nincs csatlakozás, díjmentes szállást, transzfert biztosítanak a portugál fővárosban. A kontinensnyi ország egyedülálló természeti ritkaságaival (esőerdők, Iguaszu vízesés), több ezer kilométernyi homokos tengerparttal, a régi gyarmati múlt műemléknek számító városnegyedeivel, életörömével, karneváljaival elbűvöli az utazókat. Brazília város az egyetlen modern város, mely felkerült az UNESCO világörökségi listára.

Sárdi Dezső, az Aviation Bt. tulajdonosaként a Havas Creatív Tours – és többek között - a Hahn Air magyarországi vezérképviseletét látja el. Diószegi Ilona, a cég kereskedelmi referense a Brazílián és Dél-Amerikán belüli „Légi Bérletek” rendszerét ismertette. A GOL Brazil; a GOL Northeast Brazil és a TAM Brazil Airpass segítségével rugalmas légi összeköttetés biztosítható. Ennél nagyobb területen (Dél-Amerika és Észak-Amerika) operál a GOL Mercosul, a TAM South Amerika és az All Amerika Airpass rendszer.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai