hirdetés
hirdetés

Vacsorára hívta partnerirodáit a Ruefa Reisen

A Giusto Étteremben mutatta be téli árualapját csütörtök este a Ruefa Reisen utazási iroda.

hirdetés

Székely Tímea irodavezető és Török Viktória idegenforgalmi ügyintéző a közvetítő irodák munkatársainak részletesen számolt be az iroda által kínált, már foglalható osztrák és német kínálatról és arról hogyan tudnak a leggyorsabban, az utas kívánságainak legmegfelelőbben foglalni a Ruefánál.

A korábbi rengeteg hírlevelük helyett most az iroda weboldala szolgál naprakész információkkal. Oldaluk kínálata egyre több vidéki és határon túli érdeklődőt is vonz. Felhívták a figyelmet arra, hogy az árfolyamváltozásokat szorosan követni kell, és fontos tudni, hogy a bécsi parkoló kártyákat itthon érdemes lefoglalni, mert a repülőtéren több mint duplájába kerülnek. A foglalási rendszerük bemutatása során elhangzott, a friss információk mellett számos szállodáról bemutatófilmet is találhatnak partnereik.

A RUEFA, amely Ausztria egyik legnagyobb utazásszervezője, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban, Horvátországban és Szlovéniában is működtet irodát. A magyarországi leányvállalat 1996 óta működik. Első irodájukat Szombathelyen nyitották, majd Budapesten és Győrben is megnyitottak. Az esten kiemelt partnereiket is vendégül látták, így a vacsorán a TUI, az FTI és a Mondial Assistance prezentációit is hallhatták a vendégek.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai