hirdetés
hirdetés

Virtuális túravezetés Békéscsabán

2013-ban a legelterjedtebb mobil eszközökön is elérhető lesz a Tourinform Békéscsaba közreműködésével kidolgozott virtuális Békéscsabai belvárosi séta turisztikai alkalmazás. A csabai belváros nevezetességei mindenki számára elérhetőek lesznek okostelefonokon, és tableteken, előreláthatólag jövő év márciusától.

hirdetés

A békéscsabai önkormányzat projektje a Pocket Guide pályázatán nyerte meg a lehetőséget a Pocket Guide iPhone-okra és Androidos mobiltelefonokra letölthető innovatív személyes idegenvezető alkalmazás, magyar fejlesztésű szoftver. Eddig több mint 80 városban érhető el, és az alkalmazást több mint 1 millió felhasználó töltötte le.

A békéscsabai önkormányzat sikere a Pocket Guide pályázatán lehetővé teszi, hogy a város által összeállított virtuális sétát a legnagyobb okostelefon gyártó ingyenesen elérhetővé teszi alkalmazásboltjában, és minden Magyarországon eladott készülékre előre feltelepíti, írja a bekescsaba.hu.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk