Megvannak az időpontjai az MSZÉSZ tavaszi régióüléseinek

Március 24-én kezdődik az első régióülés a Hotel Európa Fit-ben, Hévízen. Összesen 7 ülés lesz tavasszal, mindegyik más-más régióban. Az Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége bízik benne, hogy a tartalmas szakmai programokon minél nagyobb számban képviselteti magát a szakma. 

Az MSZÉSZ 2015. tavaszi régióüléseinek időpontjai és helyszínei a következők:

Március 24. Balatoni – Hotel Európa Fit, Hévíz

Március 25. Nyugati – ETO Hotel, Győr

Április 8. Dél-Dunántúli – Palatinus Hotel, Pécs

Április 9. Dél-Alföldi – Art Hotel, Szeged

Április 14. Északi – Park Hotel, Eger

Április 15. Keleti – Aquaticum, Debrecen Termál és Wellness Hotel

Április 16. Budapesti – Google Ground (Bp. VIII.,Nagytemplom u.30.)

A régióülések programja szerepelni fog a meghívóban, illetve megtalálható az MSZÉSZ honlapján.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mUplaR3KRoAKt5nWdhnB8adoDrT8LOkNgW7sam_1yWE/edit?usp=sharing

Forrás: Vendég & Hotel Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.