hirdetés

Elegáns szívószálakat alkotott a Tiffany

Mindenki másképp próbál befurakodni a műanyag szívószálak mögött éppen kialakuló piaci résbe.

hirdetés

Miközben világszerte zajlik a környezetszennyezés fontos szimbólumaiként számon tartott, műanyag szívószálak módszeres kiiktatása, a piacon sorra bukkannak fel a fenntarthatóbb változatok. Ilyenek például az ehető, illetve a bambuszból, üvegből vagy éppenséggel szalmából készült típusok is. Egy híres ékszergyártó cég emeli a tétet, amikor is a folyadéktovábbító funkciójuk mellett az elegáns kiegészítő szerepével is felruházza őket. Egy szó, mint száz

arany, illetve rózsaarany bevonatú, sterling ezüst szívószálakat

bocsátott forgalomba a Tiffany.


Az egyik végük közelében a tervezők még egy csavarintást is megejtettek a sikkes eszközökön. Az áruk 375 dollár, vagyis pillanatnyilag nagyjából 100 000 forint. Hozzá kell tenni, hogy 275 dollárért (kb. 75 000 forintért) egy pusztán ezüst verziót is meg lehet vásárolni. A termékeken az ún. Tiffany-kék zománcozott szakaszok a vállalatot szimbolizálják. A szortimentben helyett kapott még egy visszafogottabb formájú, csupán enyhén meghajlítgatott, kizárólag ezüst szívószál is. Az ára 425 dollár (kb. 120 000 forint). Azért kerül ilyen sokba, mert az alkotók egy kis katicabogár-szobrocskával is feldíszítették.

A divatos eszközöket a Tiffany ezen a weboldalon forgalmazza.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk