hirdetés

Nagyon hiányoznak az osztrákoknak az éttermek

Jóllehet az ausztriai lakosság fele egyetért a vendéglátást érintő járványügyi korlátozásokkal, ugyanakkor a mindennapi életük szerves részéből nagyon hiányoznak számukra az éttermek, kávéházak – derül ki az osztrák Marketagent Intézet friss kutatásából.

hirdetés

Az ezer fős mintán végzett reprezentatív online felmérés szerint a járvány előtti időszakban az osztrák lakosság fele legalább hetente egyszer megfordult különböző vendéglátóhelyeken, sőt harmaduk hetente akár többször is. - írja a GD Consulting. A válaszadók 77 százaléka számára nagyon hiányoznak a társasági életük kiemelt helyszíneinek számító éttermek és kávéházak. A vendéglátóegységek közül leginkább a helyi specialitásokat kínáló éttermeket (66%), illetve a tradicionális kávéházakat (46%) hiányolják. A vírus elleni védekezésben a legpraktikusabb megoldásnak a kellő védőtávolság megtartását (80%), a maszkviselést (70%), illetve a belépő tesztek megkövetelését (62%) tartják a közvélemény-kutató cég felmérése szerint.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk