hirdetés

Budapestet most úgy mutatják be, ahogy még soha

A Corinthia Hotel Budapest bemutatta a Portraits of Budapest 360 fokos kisfilmeket, melyben Budapest híres művészlakói szemével láthatjuk a várost. Nem is akárhogyan!

hirdetés

Gondolt egyet egy szálloda és elhatározta, hogy Budapestet úgy mutatja be vendégeinek, ahogy még soha. A városban élő és dolgozó híres karaktereket kért fel, hogy osszák meg saját élményeiket, miért szeretik a várost. Mindehhez egy olyan profi 360 fokos technika és egy szakértő team segítségét hívta, mely segítségével valósággal megelevenednek Budapest legvonzóbb helyszínei és egy rövid időre mindannyian bepillanthatunk a művészek titokzatos gondolataiba.

A küldetést ráadásul hónapok óta titokban tartották, még maguk a főszereplők sem kaphatták meg az előzetes anyagokat, nehogy véletlenül idő előtt "kiszivárogjanak a hírek". A meglepetés döbbenetes volt, maguk a felkért művészek is nehezen tudtak szóhoz jutni.

A karakterközpontú történetek világpremierjét a Corinthia Hotel Budapestben tartották, ahol nem csak a Corinthia Hotels külföldi menedzsmentje, legfontosabb partnerei, de a filmben szereplő négy művész, Malek Andrea énekesnő, Felméry Lili balerina, Bonta Gáspár építész és Hlatky-Schlichter Huber étteremtulajdonos is részt vett. Egy kötetlen beszélgetés keretében még tovább hallhattunk a forgatás izgalmas kalandjairól és a művészek Budapesthez fűződő különös kapcsolatáról. Egy biztos, jó érzés Budapestet így látni és láttatni. Az új produkciókat beépítették az ajánlataikba is, várospromóciónak pedig jobbat talán ki sem lehet találni. Gratulálunk!

Ördög Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk