hirdetés
hirdetés

Az egyik legmodernebb Boeing a Travel Service flottájaban

A Travel Service csütörtökön vette át az első, 737-8 Max típusú repülőgépét. További 38-ra van megrendelése a Boeingtól. Ez a típus a Boeing legújabb repülőgépe a 787 Dreamliner üzembe állítása óta, és rengeteg fejlesztést átemeltek a Dreamliner típusról a már jól bevált 737-es legújabb generációjának tervezésekor - újságolta csütörtökön a légitársaság.

hirdetés

Mindez miért jó az ön utasának? A 737-800-hoz képest a 737-8 Max útvonaltól függően 11-20%-os üzemanyag megtakarítást és ugyanennyivel kevesebb szén-dioxidot, valamint 50%-kal kevesebb nitrogén-dioxidot bocsájt ki, de még a közvetlen versenytársak gépeihez képest is – ülések számától függően – 2-5%-kal alacsonyabb fogyasztást érhetünk el. Az alacsonyabb fogyasztás mellett a hatótávolság is megnőtt, így olyan közkedvelt úticélok válnak elérhetővé Magyarországról a következő években, mint pl. a Zöld-Foki Szigetek, Kenya, vagy Zanzibár.

Az átlagos zajterhelése is több decibellel csökkent az új típusnak, amivel leginkább a reptér közelében élők járnak jól. 2018-ban további 5 repülőgép átvételére számít a légitársaság, majd a teljes flotta megújul 2022-ig, és a világ egyik legfiatalabb flottájával rendelkező charter légitársasággá válik a Travel Service - közölték. Travel Service is eddigi legjobb évét zárta 2017-ben, mind az árbevétel, mind az utasszám tekintetében. A főszezonban Budapestről két repülőgéppel szolgálták ki az utazási irodák igényét, a hét minden napján teljes kihasználtság mellett, sokszor még éjjel sem pihentek a kollégák, és a gépek.

Fotó: Travel Service

Az utazási irodák a Travel Service-zel az alábbi nyaraló helyekre indítottak járatokat Budapestről: Antalya, Tel Aviv, Sharm el-Sheikh, Hurghada, Rodosz, Palma de Mallorca, Zakinthosz, Heraklion, Korfu, Karpathosz, Kefallinia, Burgasz, Khánia, Debrecenből pedig Zakithosz, és Korfu volt elérhető. Legnagyobb partnereink, úgy mint az Ibusz, Neckermann, Kartago Tours, Anubis Travel, Sun&Fun, Robinson Tours, Budavár Tours, Taurus Reisen, Unitravel, Blue Sky, stb. utasai mellett 2017-ben szállítottunk filharmónikus zenekarokat, sport csapatokat, ásványkincs kitermelő vállalatok alkalmazottait, és idén is várjuk további vállalatok, utazási irodák jelentkezését akár egy céges hétvége, akár egy hosszabb nyaralás megszervezésére 100-190 fő között. Folyamatosan vizsgáljuk az újabb úticélok adta lehetőségeket, hamarosan véglegesítjük a 2018 nyári menetrendünket is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk