hirdetés
hirdetés

Megnyitott a Mellow Mood Hotels legújabb szállodája

A budapesti Váci utcában található négycsillagos Alta Moda Fashion Hotel a szállodalánc frissen befejeződött fejlesztése.


hirdetés

Az új szálloda a korábbi, háromcsillagos Cosmo City Hotel bővítéséből és az épület teljes felújításából született, minden értelemben szintet lépve. Az Alta Moda Fashion Hotel 48 kényelmes, stílusosan berendezett szobát kínál, ahol olyan kényelmi szolgáltatások is elérhetők, mint a vezeték nélküli Qi töltőállomás, az előre telepített Netflix, HBO kompatibilis okostelevíziók, vagy az élő chat funkció a recepcióval.

“A szálloda egyértelműen a kozmopolita közönséget célozza meg letisztult, elegáns stílusával. Az enteriőrben megjelennek az indusztriális jegyek, amelyek élénk, színes bútorokkal társulnak. A lobbiban ital- és Grab&Go állomás várja a vendégeket egy kiadós városnézés után. Nagyon büszkék vagyunk erre a szállodára. Sok munka van mögöttünk, de a legizgalmasabb része még csak most kezdődik, hiszen érkeznek a vendégek” - mondta Veégh Máté, az Alta Moda Fashion Hotel szállodaigazgatója.

„Az Alta Moda Fashion Hotel fejlesztés egy fontos állomása azon törekvésünknek, hogy merjük egy régebbi, kipróbált termékünket újra megvizsgálni, és alakítani rajta, ha úgy látjuk szükségesnek. Úgy gondoljuk, hogy a turizmus ebbe az irányba halad. Minden eddigi és előre látható további nehézségek ellenére mi bízunk a hazai turizmusban, alkalmazkodunk a kihívásokhoz, mert továbbra is stabil szereplői kívánunk maradni ennek az iparágnak” - mondta el Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk