hirdetés
hirdetés

Katalógusbemutatóval búcsúztatta a nyarat a Terra Reisen

A Terra Reisen 2013/14-es, téli magyar nyelvű katalógusának bemutatóját 2013. október 6-7-én Etyeken tartották, amelyre az ország minden részéből meghívták a partnerirodák munkatársait. Mintegy nyolcvanan fogadták el az invitálást, amelyet „Etyeki mulaccság”, azaz Edecker Mulatschag nevet adták, ezzel is cégük osztrák mivoltára és a helyszín sváb történelmére utaltak.

hirdetés

Etyeken, a mai napig is használatos etyeki kőből épített Kálna pinczében minden földi jóval ellátták az érkezőket, akik később meglátogatták a Korda Filmstúdiót, és megnézték a pezsgőmúzeumot.

A katalógus bemutatóját a borospicében tartották, ahol Csákány Csaba, a Terra Reisen magyarországi igazgatója mondta el, hogy már három hete megkapták az irodák a katalógusokat, inkább nyárbúcsúztatót rendeznek, amelyen ismertetik a 75 oldalas katalógusban szereplő érdekességeket.

Az idén új célokat jelöltek ki, vannak újdonságaik, Sí újrakezdő csomagot találnak az ajánlatok között, német nyelven oktatják azokat a síelőket, akik újrakezdik ezt a szép sportot.

Négy osztrák és két szlovén, kimondottan wellness-szállodát is betettek a katalógusba. Valami új kellett – mondta Csákány Csaba - olyan, ahol a család egyik része síelhet, a másik pedig wellnesszezhet. A szállodák olyan területeken vannak, ahonnan a sípályák könnyen megközelíthetőek. Ilyen például: Bad Aussee, Bad Ischl, Villach, vagy Bohinj.

Az ország nyugati fele „saját lábon“ megy át síelni, öt napra miért mennének át, amikor reggel elmennek, síelnek, estére már itthon vannak. Viszont ha sípályák mellé épült wellness szállodába mennek, szívesen maradnak ott. - Az osztrák szállodák tele vannak magyar vendégekkel, miért is ne próbáljuk meg mi is ezt?

Megszokott piktogramok segítik az eligazodást a katalógusban, külön jelölik azokat a szálláshelyeket, ahol a szülőkkel egy szobában egy vagy két gyermek ingyen nyaralhat. A különösen kedvező árra, vagy a magyarok által legszívesebben foglalt szállásokra ugyancsak külön szimbólum hívja fel a figyelmet. A katalógus árait 300 forintos euróárfolyamon kalkulálták, ebben szerepel minden járulékos költség és illeték, valamint az útlemondási biztosítás is.

A téli katalógusban négy ország ajánlatai szerepelnek, Ausztriában, Olaszországban, Szlovákiában és Szlovéniában telelhetnek az utazók.

Csákány Csaba elmondta, hogy az árakat csak 2013 év végéig tudták megadni, a jövő év januárjától érvényes árakról 2013 november 26-ától partner utazási irodáikban tájékozódhatnak az édeklődők.

Bemutatkozott Taskár Tamás is, aki elmondta, hogy ez az első ilyen „terrás” találkozója, és a TUI nevében üdvözölte a megjelenteket. Szólt a változásokról is, arról, hogy átalakult a TUI Magyarország vezetése. Júliusban távozott a társaságtól Andreas Hamorszky eddigi ügyvezető, a cégvezetést azóta a bécsi központból látják el. A magyarországi irodát augusztus óta ő irányítja értékesítési vezetőként.

Egy olyan új lehetőségről szólt, amelyet hamarosan bevezetnek. Annak lesz ez segítség, akinek eddig nem volt ügynöki száma. Most egy központi ügynökszámot hoznak létre, a TUI Magyarországgal kötnek majd szerződést és ezen keresztül foglalhatják a TUI bármilyen termékét. Nem kell majd hozzá kaució, nem kell bankgarancia, a foglalások és az elszámolások a foglalási központon keresztül történnek. A német és az osztrák katalógusokat is ők küldik majd. A jutalék egységesen nyolc százalék, és nem lesz minimumforgalom.

A nyárbúcsúztatót vacsorával, Etyeki Szürkebarát, Chardonnay, és kézműves pezsgő „segítségével“ és fergeteges tánccal zárták.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk