hirdetés
hirdetés

Az iskoláskorú nagy bulit tartott

Ünnepi beszéd, stand up comedy, finom ételek egy rendhagyó helyszínen: év végi partnerpartival indította a decembert az Utazom.com.

hirdetés

Hétéves, iskolás korú lett az Utazom.com — állípította meg a cég tulajdonosa, Márffy György a budapesti Mezögazdasági Múzeum szecessziótól burjánzó, az eseménynek otthont adó földszinti nagytermében. „Abban a pillanatban jó ötletnek tűnt” _— emlékezett vissza a kenyai kezdetkere. A gondolat az afrikai országban, egy koktélt iszogatva született meg fejében. Márffy György akkor ekképp morfondírozott: milyen jó munka az, amikor az ember hivatászerűen teszi azt, amit ő ott, akkor azon a teraszon. Hiába óvták néhányan az utazási szakmából, hogy, ha valamibe, hát az utazási szakmába ne kezdjen bele, a morfondírozást tett követte, és lett az utazom.com. Hegymászásból és bringás túrákból, a közvetítésen át a repülőjegy értékesítésig és a szervezésig járták be a pályát. Az idén mintegy 4 milliárdos forgalmat bonyolító cég 12 referense ma már mintegy 50 országba szervez utakat. Szinte majdnem minden desztinációjukon dolgozik magyar nyelvű asszisztencia. „Nélkülük nem állhatnék itt” — mutatott kollégáira, kiemelve különösen Fajta Gábor irodavezetőt. Bizonyára azok nélkül sem, akiket az összejövetel apropóján díjaztak. Így a legnagyobb növekedést produkáló IBUSZ-t, a legnagyobb hálózati növekedést mutató Vistát, valamint a legnagyobb forgalmat bonyolító Inivát. Mi jön 2018-ban? „Még jobb áron, még jobb szolgáltatást nyújtunk” — így György. Hozzátette: még több egzotikum várható. A szakmát januártól induló roadshow-kon igyekeznek majd meggyőzni. Végül véget értek a beszédek, az tányérokról a mákos, habos és krémes deszertek is elfogytak, indulhatott a hajnalig tartó tánc.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés