hirdetés
hirdetés

Megjelent a Fehérvár Travel 2018. évi programfüzete

A 196 oldalas kiadvány 133-féle programot kínál 550 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az iroda 22 évvel ezelőtti megalakulása óta minden egyes évben nőtt a programok és az időpontok száma.

hirdetés

A Fehérvár Travel ebben az évben is „5*-os indulási garanciával” hirdeti programjait. Az utazásokra március 14-ig előfoglalási kedvezménnyel lehet jelentkezni.

A kiadványban a 2017-es nyári utazások mindegyike megtalálható, de természetesen újdonságok is várnak az utazni vágyókra, például 2-féle olaszországi és egy repülős észak-norvégiai körutazás. Főleg ez utóbbi programot már nagyon sokan várták a Fehérvár Travel törzsutasai közül. A decemberi előjelentkezés első napján 3 óra alatt elfogytak a helyek.

A 2018-as év végére is készül a Fehérvár Travel egy új egzotikus utazással, mely a Távol-Kelet három, kínaiak lakta területét mutatja be, Hongkongot, Makaót és Tajvant. Különösen ez utóbbi kevésbé ismert a magyar utazók előtt, pedig számos rangos ember alkotta és természeti látnivalója van a szigetnek.

A katalógus az új programokon kívül is tartogat néhány újdonságot:

- Az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának felét utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára.

- Csoportjaik már közel 60 %-át a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.

- A cég saját autóbuszos flottája 2018. januárjában ismét egy vadonatúj járművel bővült, egy Mercedes Turismo típusú autóbusszal, így a Fehérvár Travel összesen 13 db 48-49 személyes autóbusszal rendelkezik, melyek átlagéletkora 3,5 év.

- Teljesen megújult és mobilbaráttá vált az iroda honlapja (www.fehervartravel.hu).

A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját. Nekik is köszönhető, hogy a 2017-es évben is az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult.

(X)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk