hirdetés
hirdetés

Robinson Tours: több charterjárat jövőre Bulgáriába

A Robinson Tours Kft. kiutaztatási részlege november 30-án szezonindító katalógus-bemutatóval és díjátadó ünnepséggel egybekötött partnertalálkozót tartott Budapesten a Hotel Novotel Centrumban. Az eseményen elhangzott, hogy jövőre heti két charterjáratot indítanak Budapestről Burgaszba az eddigi heti egy helyett.

hirdetés

Jakócs Áron a Robinson Tours ügyvezető igazgatója a partnerek köszöntése után röviden beszámolt az elmúlt év eredményeiről és a 2016-os év terveiről, majd ismertette az aktualitásokat, speciális ajánlatokat. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ismét az előszezoni foglalások erősítésére helyeződik a hangsúly, amelyet számos előfoglalási és First Minute ajánlattal is támogat az iroda. Ennek köszönhetően a népszerű dátumokra a jó ár-érték arányú utak általában még a szezon indulása előtt elkelnek, a Last Minute kínálat ezért szűkös lehet, ahogy azt az idei példa is mutatta.

Az árualap legjava már október elejétől foglalható, tehát a robinsontours.hu oldal gyakorlatilag teljes digitális katalógusként és árlistaként szolgál. Ez indokolta azt a döntést is, hogy 2016-ban nem készül árkatalógus. A prezentációban bemutatott fontosabb újdonságok sorában első helyen a charterjáratokat érintő változások szerepeltek.

2016-ban a Bulgarian Air Charter (BAC) biztosítja a Budapestről, Debrecenből és Pozsonyból Bulgáriába közlekedő járatokat. A szombati budapesti járat mellé egy új, hétfői Budapest-Burgasz járat is indul majd a következő szezonban. A Robinson Tours utasai a Corendon Airlines járataival repülhetnek jövőre Budapestről és Debrecenből Antalyába, ezáltal a gépre felvihető poggyászkeret az eddigi 15-ről 20 kilogrammra nő.

A szokásoknak híven idén is heti rendszerességgel indulnak Bulgáriába buszaik országszerte több mint 30 felszállási lehetőséggel. A megszokott desztinációk, mint Bulgária, Törökország, Egyiptom, Horvátország, Albánia és Montenegró szerepelnek az idei tengerparti úti célok között. Városlátogatásokat, körutakat pedig Csehország, Oroszország, Baltikum és a Kaukázus területére kínálnak.

2016-ban a Jégkorong Világbajnokságot Szentpéterváron rendezik, ahol a magyar válogatott is szerepelni fog. Erre az időszakra az iroda a szurkolóknak kedvezményes szállásajánlatokkal és repülős, buszos ajánlatokkal is készült. A csehországi online szállásfoglalás továbbra is elérhető a www.csehszallas.hu oldalon partnereknek és utasoknak egyaránt.

A prezentáció kiemelt témájaként beszámoltak arról, hogy a Robinson Tours 2016-ban is tarja magát, a 2015-ben meghirdetett” Együtt Korrektül” partnerprogjamjához, melynek pillérei a mindenki számára megtérülő jutalék rendszer, és a kölcsönös bizalom. A Robinson Tours hisz abban, hogy a fenntartható bővülés és minőség záloga a korrekt együttműködés.

Decemberben zárul a Robinson Tours Kft 20 éves fennállásának jubileumi éve, ennek fényében a vacsora előtt ünnepélyes díjátadást tartottak, ahol a kiutaztatásban már 15 éve partnerként együttműködő irodákat köszöntötték. Majd bűvészműsor következett, a tombolán törökországi és bulgáriai nyereményutakat sorsoltak.

A rendezvényen részt vett a Bolgár Köztársaság Kereskedelmi Hivatalának első titkára, Csavdar Petkov is, aki elmondta, hogy hazájában önálló turisztikai minisztérium alakult, melynek egyik legfőbb célja, hogy Bulgáriát egész éves úti célként pozícionálja.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk