hirdetés
hirdetés

A Turizmus Világnapján nyitott a Novi Sad Tourism Fair

hirdetés

A szerbiai Vajdaság székhelyén, Újvidéken megrendezett Novi Sad Tourism Fair kiállítás nyitónapja az idén épp a Turizmus Világnapjára, szeptember 27-ére esett. A Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága és társkiállítói (Gyulai Várfürdő és Erkel Hotel, valamint Mórahalom) az információ és az elmaradhatatlan mosoly mellé ezen a napon csokoládét is kínáltak a vásárlátogatóknak. A Dél-Alföldön 2011-ben megduplázódott a szerbiai vendégéjszakák száma, s a tendencia 2012-ben töretlenül folytatódik.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk