hirdetés

Csúcsra jár a cseh alapítású ételkiszállító cég

2019 decemberében 10 autóval indította budapesti szolgáltatását a kifli.hu. Akkoriban 4000 terméket vittek házhoz, 40 dolgozó segítségével. Most pedig 200 autójuk járja Budapestet és környékét, 127 ezer vásárlót szolgálnak ki minőségi termékeikkel, 160 kollégájuk közreműködésével.

hirdetés

És korántsincs vége a brutális méretű növekedésnek. Ez derült ki két éves születésnapjuk alkalmából tartott sajtótájékoztatójuk alkalmával. 

Öt érték náluk a nyerő

A Kifli.hu december 15-én Klekner Péter ügyvezetővel elmondta, továbbra is öt érték mentén határozzák meg versenyelőnyeiket: legyen tökéletes a rendelés, mindig a vásárlónak adnak igazat, szupergyors ügyfélszolgálattal állnak rendelkezésre, kedves legyenek azok a futárok, akik kiszállítják a megrendelt árut, és apró ajándékokkal tegyék még emelkedettebbé az élményt.

Ütős számok 

Ez év végére a növekedés a következő számokban mérhető: immár 9 ezer négyzetméteres a raktárjuk, 130 ezer vásárlóval rendelkeznek, több mint 5 ezer a napi rendelésük száma. Budapesten túl Velencén és a Balatonon is kiszállítanak, 200 autóval, 150 hazai termelő bevonásával. Közel 14 ezer terméket kínálnak, amelyek 10 százaléka biotermék.

További terjeszkedés, növekedés - zöld szemlélettel

Mindez prognosztizálja a Kifli.hu jövőbeni elvárásait: 275%-kal kívánja növelni vásárlóinak számát, azaz 127.000-ről 350.000-re, valamint bevételét 211%-kal emelné, azaz 36 milliárdról 76 milliárdra.

A további európai terjeszkedésen felül a hazai Kifli.hu már a teljes Balatonon tervezi a kiszállítást, további raktárokat rendeznek be (mint elmondták, elsősorban automatizált vezérlésüket) és a zöldülő terveket sem hagyja alább: raktáranként 300 elektromos autóval bővítik flottájukat.

Bővíteni kívánják a termékpalettájukat is: egyszerre lesznek szupermarketek, ahol a lakossági termékek széles variációja elérhető, egyúttal bio- és termelői piac is, ahol a kistermelők egyedi portékáit is beszerezhetők. Ezen felül pedig drogériaként, patikaként és delikát üzletként is szolgáltatnak. Választékukat nem csak új márkákkal bővítik, hanem a legkülönbözőbb étkezési igényekre is nyújtanak választási lehetőségeket.

 

 

 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Kifli.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk