hirdetés
hirdetés

Közel 80 ezer hívás a Nemzeti Segélyvonalon

Közel 80 ezren hívták péntek estig a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat. A gyűjtéssel az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit és sérültjeit segítik.

hirdetés

A Nemzeti Segélyvonalon keresztül az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve annak sérültjei számára indult gyűjtés. A 1752-es telefonszám felhívásával a segíteni szándékozók egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el számukra az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül. 
    A 1752-es hívószám a 20-as és 70-es mobiltelefonokról nem érhető el. 
    A gyűjtés állása, a telefonhívások számának alakulása pillanatról pillanatra követhető a www.nsv.hu főoldali gyűjtőszámlálóján - közölte a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány az MTI-vel.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés