hirdetés
hirdetés

Magyarországgal hirdetik az olcsó netet Új-Zélandban

Magyarországi jelenetekkel reklámozza magát az új-zélandi Flip internetszolgáltató.

hirdetés

A kisfilmekben egy-egy eldugott magyar településen interjúvolnak meg magyar nyelven valakit, hogy mit szólnak ahhoz, hogy Új-Zélandon sokkal drágább az internet, mint itthon. A filmek csattanója: ha olcsó internetet szeretne, vagy költözzön Magyarországra, vagy váltson a szolgáltatóra. Természetesen a hazai internetes oldalakon azonnal megjelentek a pro- és kontra vélemények. Egyesek szerint a kisfilmek örvendetesen építik az országimázst és végre mást is megmutatnak Magyarországból, mint a Lánchídat. Nem mellesleg elég pozitív az is, hogy tulajdonképpen internetes nagyhatalomnak aposztrofálják Magyarországot. Más vélemények szerint a reklám inkább azt kívánja hangsúlyozni, hogy még egy ilyen fejletlen, harmadik világbeli helyeken is, mint ezek a hazai kis települések, olcsóbb a net, mint az óceánon túl.

Mindenki azt gondol, amit akar, nekünk tetszenek a reklámok. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk