hirdetés

Éléskamra nyílt a Nyugatinál

A kutatások azt mutatják, hogy a COVID utáni időszakban jelentősen nőtt a hazai termékek népszerűsége. A legjobban éppen a fiatal, 18-25 éves felnőttek körében, akiknél a pandémia előtt kevésbé volt fontos döntési szempont az áruk hazai eredete.

hirdetés

A Magyar Termék Nonprofit Kft. szervezésében zajló, „A mi spájzunk” elnevezésű kampány elsősorban a budapesti, fiatalabb korosztály figyelmét igyekszik a hazai áruk által képviselt értékekre irányítani. Az akcióhoz széles termékpalettával rendelkező gyártók csatlakoztak., írja a Kreatív Online.

A kampány célja

A kampány központi eleme az a "full branding" villamosmegálló a Nyugati pályaudvarnál, amelyben Magyar Termék védjegyes termékekből egy valódi éléskamrát rendeztek be a 4-6-os villamos le- és felszálló utasai számára. A spájz polcaira és hűtőszekrényébe jó néhány hazai termék került fel, jórészt valódi 3D csomagolás, illetve dummy termék formájában. A meglepő, és számos érdeklődő tekintetet odavonzó installáció mellett a védjegyes termékek júniusi kampányát további citylight poszterek és social média hirdetések egészítik ki.

 

A kampány fő üzenete

A Magyar Termék védjegyes termékek 2022-es kampányai egységesen „A hazai az igazi!” szlogennel láthatók. A tudatos vásárlást előtérbe helyező kommunikáció célja, hogy a hazai eredetű, ellenőrzött, megbízható termékeket a fogyasztók minél szélesebb körében népszerűsítse. „Rendkívül büszke vagyok a júniusi kampányunknak erre az igazán extrának mondható, egyedi elemére. A csupa hazai terméket „élőben” bemutató spájzunkkal is azt szerettük volna üzenni, hogy a Magyar Termék ma már sokkal több, mint védjegy”, mondta Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A teljes cikk ITT található 

 

 

(forrás: Magyar Termék Nonprofit Kft / Kreativ Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk