hirdetés
hirdetés

Üdülés Izraelben és Cipruson

Újdonságok az Anubis Travelnél

Ciprusi és izraeli programokkal bővítette a kínálatát idén az Anubis Travel, az ősszel újabb nagy dobással rukkolnak elő.

hirdetés

Az adókat és illetékeket kivéve minden költséget tartalmaznak az idén az Anubis Travel csomagajánlatai. Ráadásul euróban és forintban is meghatározták az árakat, az utasok 20-30%-a pedig euróban is fizette be a részvételi díjat – jelentette be Ahmed Bahgat ügyvezető a társaság árualapjának bemutatóján. Újdonság, hogy a viszonteladók az iroda partnerkapuján belépve pdf-formátumú ajánlatot tudnak küldeni automatikusan az utasoknak, saját elérhetőségeikkel. Már okostelefonon is elérhető az Anubis weboldala, amelyen a teljes szállodai kínálat mellett az összes akciós ajánlat is megtalálható.

Bahgat kiemelte kedvezményes árú, minden költséget tartalmazó családi csomagjaikat, amelyekből fix összegű jutalékot adnak. A többi csomag esetén 14 százalékos, internetes foglalás esetén 15%-os az alapjutalék.

Friss csemegék

Az idén két új úti cél jelenik meg a kínálatban: Ciprus és Izrael. A Wizz Air-járatokra alapozott, főszezoni, izraeli ajánlatok két nappal ezelőtt kerültek fel az iroda weblapjára. Az egyiptomi Tabára újszerű megoldással nem Sharm-el-Sheikből, hanem a jordániai Aqabából kínálnak üdüléseket: a jordán charterrel érkező utasokat 30 perc alatt szállítja gyorshajó az egyiptomi oldalra, míg Sharmról három óra lenne a buszozás. Ugyancsak az aqabai charterre alapozva eilati (Izrael) üdüléseket is kínálnak idén.

Netanya fotó: PikiWiki
Netanya fotó: PikiWiki

Jól fogy Rodosz

A társaság már megszokott nyári úti céljai között szerepel Rodosz, amely olyan jól fogyott az előfoglalási időszakban, hogy már pluszhelyeket is foglalt az iroda egy másik charterjáraton. Erre szükség is lehet, hiszen az ottani szállodai kínálatot több 4- és 5-csillagos hotellel bővítették. Mallorcán újdonság Mangaluf és környéke, amelyet elsősorban a bulizásra vágyó fiataloknak ajánlanak. Krétán csendes és nyüzsgő környékeken egyaránt kínálnak szálláshelyeket.

Bulgáriában is több új hotel került be a katalógusba a Naposparton. Törökországban Antalya, Alanya és Side környékét programozzák. Cipruson nincsenek garanciális szállásaik, de lekérésre 3-4-5 csillagos szállásokat ajánlanak, reggelis, félpanziós vagy akár all inclusive ellátással.

Nem luxus a de lux

Bahgat az Anubis Travel első desztinációjával, Egyiptommal kapcsolatban elmondta, hogy nem kell megijedni a híradásokban szereplő képektől: az utcai demonstrációk a nagyvárosok egy-egy területére korlátozódnak, a tengerparton pedig egyáltalán nem jellemzők. 2012-ben heti 200-220 főt utaztattak a fáraók földjére, a kinti szállodásoktól kapott jó áraknak és az egyiptomi állam támogatásának köszönhetően.

Kiemelte, hogy a kairói városnézés iránt is érdeklődő üdülővendégeknek érdemes programjukat a fővárosban kezdeni, menetrendszerinti járattal, majd onnan ugyanígy lerepülni a tengerpartra, mivel így sokkal kényelmesebb, mint busszal, és sokkal olcsóbb, mint a tengerparton megvásárolt repülőjeggyel. Az iroda nílusi hajóutakat is árusít, Bahgat felhívta a figyelmet arra, hogy érdemes a sok ötcsillagos hajó közül a de lux minősítésűt választani, mivel ott a víztisztítás a legmodernebb módon, ibolyántúli sugárzással történik, így sokkal kisebb a baktériumfertőzések veszélye.

Partnerség

Több egyiptomi szállodalánccal is új, kedvezőbb megállapodásokat kötöttek, így jobb áraknak örülhetnek az utasok, például a Hilton vagy a The Three Corners Hotels egységeiben. Lambrecht Beáta, a belga tulajdonú egyiptomi szállodavállalat, valamint az El Gouna üdülőközpontot fejlesztő Orascom közép-európai képviselője hangsúlyozta, hogy kiemelt partneri megállapodást kötöttek az Anubis Travellel. Kínálatukban gyerekes családoknak szóló, illetve „adults only” (pl. Ocean View) hotelek egyaránt szerepelnek.

Az Anubis Travel Jordániában üdüléseket és körutazásokat egyaránt kínál saját charterjáratára alapozva. A Marina Plaza Hotellel exkluzív szerződést kötöttek.

Netanyától Eilatig

Igazi újdonság a kínálatukban Izrael, ahol egyhetes üdüléseket és hosszú hétvégéket is szerveznek. Az üdülőprogramban jeruzsálemi városnézés is szerepel, a pihenés a Földközi-tenger partján fekvő Netanya városában várja az utasokat. Netanya szállodái jóval kedvezőbb árúak, mint tel-avivi társaik – hangzott el. Az ország túlsó végén, Eilaton is kínálnak üdülést a Vörös-tenger partján, akár all inclusive ellátással. Ide ingyenes vízummal utazhatnak az aqabai charterrel érkező utasok, csupán kilépéskor kell 26 dolláros illetéket fizetniük.

Verseny és koncert

Értékesítési versenyt indítanak az előfoglalási időszak végeztével minden úti célba, a nyertesek két személyre szóló üdülést nyernek. Aki ebből kimarad, még elmehet egyiptomi vagy jordániai tanulmányútjukra. Ősszel további újdonsággal jelentkeznek: körutazásokat kínálnak majd Amerikától a Távol-Keletig. A tavaly őszi petrai koncert sikerén felbuzdulva az idén is terveznek hasonlót a nagyszerű történelmi díszlet előtt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk