hirdetés

Taurus tanulmányút: szállodalátogatás és programok Hurghadában

A Taurus Reisen több mint harminc viszonteladó munkatársa ismerkedett a múlt héten az egyiptomi Hurghadában az utazási iroda kínálatában lévő szállodákkal.

hirdetés

Az utazási iroda 2014-es katalógusába remek, többnyire a tengerparthoz közeli szobákat kínáló szállodák kerültek be, s ezek közül is kiemelten ajánlható például a Steigenberger Beach, a Mövenpick Hurghada, a Sunrise Holidays, a Titanic Palace vagy az Amwaj Soma Bay, s nem utolsó sorban a tanulmányúton résztvevő csapat szálláshelye, a Sunrise Garden, valamint a szomszédos Mamelouk.

A háromtucatnyi szálloda megtekintése mellett jutott idő fakultatív programokra is – a utazás része volt egy beduin család meglátogatása a sivatagban és quadozás, Giftun szigete és Luxor megtekintése.

Fotó: Németh Rudolf
Fotó: Németh Rudolf

Ugyanakkor a csoport megbizonyosodhatott arról, hogy Hurghada biztonságos, bátran ajánlható desztináció. A charter járatok már közlekednek, a magyarok érdeklődése pedig óriási, hisz a gépen, amellyel a csapat utazott, minden hely foglalt volt.Irházi János
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai