hirdetés
hirdetés

Vidéken nyitott saját irodát a TUI

Győrben nyitotta meg első saját vidéki utazási irodáját a 20-nál is több franchise-partnerrel dolgozó TUI Magyarország Kft.

hirdetés

Hámorszky András magyarországi cégvezető elmondta: évek óta jelen vannak egy partnerirodával a kisalföldi megyeszékhelyen, de a legnagyobb helyi bevásárlóközpontban megnyílt képviselettel dunántúli jelenlétüket kívánják erősíteni.
Közlése szerint megmaradt győri partnerirodájuk mellett legközelebb Tatabányán, Mosonmagyaróváron és Szombathelyen, a határon túl pedig Pozsonyban működik franchise-képviseletük, ezért is helyeztek hangsúlyt arra, hogy az új irodában német mellett szlovák nyelven is ki tudják szolgálni az ügyfeleket.

Emlékeztetett arra: a TUI Európa első számú utazásszervező cége, a német és az osztrák piac legnagyobb szereplője. Ezért is tartják fontosnak, hogy a főváros után Győrben nyitottak saját irodát, mivel az e térségből utazók számára egyaránt könnyen elérhető nyaralási kiindulópontként a budapesti és a bécsi repülőtér.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Gondolom a győri partneriroda nagyon "boldog" most! Vajon szóltak-e előre az irodának! Most amikor a válság miatt amúgy is csökken a forgalom, nem igazán érthető a TUI
saját irodai fejlesztése, ami nagyon sok pénzbe kerül, gondolom a bérleti díj is húzós lehet a plázában! Meglepődnék, ha 2 éven belül nyereséges tudna lenni a TUI
iroda, viszont így veszteségbe viszi a partnerét is! BRAVO!

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk