hirdetés

A stájerek megint kitaláltak valamit

Ha egy téli szezon indul – akkor biztos, hogy egy osztrák tartomány ismét kitalál olyan újdonságot, amivel újabb vendégkört célozhat meg. 

hirdetés

Ezúttal olyan népes síelő tábort szólítanak meg a stájer hóvidékeken, akiknek tagjai közt bőségesen találunk magyart. Ők az újrakezdő síelők népes serege, akiknek lécei már kissé elavultak, síruhájuk sem a legújabb módi, a sílifteknél való sorban állástól kellően viszolyognak, attól meg pláne kiveri őket a víz, ha felér velük a lift a hegytetőre – ahonnét valahogy le kellene épségben kerülni a mélybe.

Számukra alakítottak most ki a Magas-Stájerország síterületein egy testre szabott csomagot, honfitársaink számára magyar nyelvű oktatóval, félpanziós szállással, és mindenféle földi és hegyi jóval. Többek közt erről is szó volt a november 6-án, Budapesten, a Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge-ben tartott stájer sajtótájékoztatón, ahol természetesen a tartomány idei téli egyik fő attrakciójáról, a februári schladmingi Alpesi Sívilágbajnokságról, valamint más újdonságokról is szó esett. Többek közt egy másik téli sportág, a sífutás sikeres női alakformáló szerepéről, a híres grazi adventi napok bő programválasztékáról, valamint egy szintén meghökkentő pihenési módról: ez offline üdülés a téli stájer hegyekben. Amikor jóga, meditáció, nagy séták az erdőben, könyvolvasás és kötögetés a program, vagyis minden más, ami nem a mai világ technikájáról szól.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai