hirdetés

Éttermet és irodaházat nyitott a HELL Csoport

Új üzleti negyed született Miskolc keleti részén a hétfőn átadott East Gate Offices több épületből álló irodaházának köszönhetően. Az évtizedek óta elhanyagolt Északterv Irodaházból a 11 hónapig tartó felújítást követően egy korszerű, színvonalas, könnyen megközelíthető komplexum jött létre.  A közel tízezer négyzetméter „A” kategóriás irodával és egy kizárólag napközben működő olasz étteremmel rendelkező épületegyüttes megnyitása a város keleti kapujához közel található rozsdaövezet megújulásának első lépése.

hirdetés

A beruházó Avalon Center Kft.-t is magában foglaló HELL csoport vezetése hisz abban, hogy minőségi, precíz és kreatív munka innovatív munkakörnyezetben születhet igazán. Ennek szellemében épült meg hazánk egyik legkorszerűbb gyárkomplexuma, a HELL ENERGY szikszói termelőüzeme, 2020 tavaszán a fővárosban és környékén dolgozó munkatársak költöztek egy patinás, egyben korszerű technológiával felszerelt irodaházba, most pedig a cég miskolci irodája kap új, modern otthont, a borsodi megyeszékhelyen csak Északterv Irodaházként ismert épületben.


„Hiszünk Miskolcban! Szeretnénk, ha a nagymúltú, történelmi hagyományokkal rendelkező városunk csatlakozna azokhoz a sikeres és dinamikus európai nagyvárosokhoz, amelyek valódi tőkevonzó képességgel és infrastruktúrával, valamint munkaerő-megtartó képességgel rendelkeznek. Ehhez nélkülözhetetlen az olyan értékteremtő beruházások megvalósítása, amelyek vonzó desztinációvá teszik városunkat a befektetők számára. Ezt tükrözik olyan korábbi beruházásaink, mint a nemzetközileg elismert oktatási intézmény, a Cambridge akkreditációval rendelkező Avalon Nemzetközi Iskola alapítása, nívós turisztikai egységek és korszerű társasházak létrehozása, melyekre szintén kiváló példa a

z Avalon Park és az Aulich Prestige lakópark. Az East Gate Offices átadásával Miskolc most egy, a nemzetközi cégek elvárásainak is megfelelő irodaházat kap, amellyel négyszeresére nő a térség minőségi irodaterületeinek mennyisége. Számunkra az épület nevének rövidítése, az EGO azt szimbolizálja, hogy az ideköltöző cégeknek már csak a munkájukra, saját magukra kell koncentrálniuk, mert ehhez mi biztosítjuk a színvonalas környezetet, így bérlőink sikerre vannak ítélve” – mondta el az East Gate Offices megnyitóján Tóth Róbert, a beruházó Avalon Center Kft. ügyvezető igazgatója.

Az East Gate Offices irodakomplexum 4 részből áll, két 5 emeletes irodaépületből, az összekötő központi fogadótérből és az Il Baffo étteremből. Az első irodaházban, az A épületben kaptak helyet a HELL cégcsoport Miskolcon dolgozó munkatársai, a másik 5 emeletes irodaépületben, a C épületben találhatók az 50-2000 négyzetméteres bérelhető irodák és a hozzájuk tartozó 8-20 fős tárgyalók. A két egységet összekötő B épület az EGO fogadótere, a központi recepció, ahonnan a 100 fős, külsősök számára is bérelhető konferenciaterem is nyílik. Az irodaház egy 18.960 m2-es területen fekszik, melyhez a Zsigmondy utca túloldalán tartozik egy 150 férőhelyes parkoló is.Az EGO vendéglátásban is egyedülálló lesz a borsodi megyeszékhelyen, hiszen az irodaház munkatársai és a miskolciak egyaránt az East Gate Offices ínyenc olasz menzáján, az Il Baffo-ban reggelizhetnek és ebédelhetnek.

Az Il Baffo nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a nappali vendéglátás megújítását, ennek eredményeképpen született meg Miskolc legújabb reggeliző és ebédelő helyszíne. Az Il Baffo a rohanós reggeleken munkába sietőknek és a korai üzleti megbeszélések résztvevőinek is tökéletes napindító ételeket és italokat kínál, ebédidőben pedig mindenki átadhatja magát az autentikus olasz konyha kínálatának. A kizárólag hétköznap reggel 6 és délután 4 óra között nyitva tartó Il Baffo-ban ötvöződik a fastfood éttermek gyorsasága, az önkiszolgáló éttermek rugalmassága, valamint a casual éttermekre jellemző bő választék, egy csipet dolce vita életérzéssel megfűszerezve.


Az Il Baffo nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfjei a legautentikusabb forrásokat és a háromszoros világbajnok olasz pizzaszakács Yuri Passerini fortélyait saját szakértelmükkel ötvözve álmodták meg a kínált ételkreációkat. Minden fogás egyszerre tradicionális és trendteremtő, a helyi alapanyagok és az olasz tradíciók harmóniáját tükrözi.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk