Éttermet és irodaházat nyitott a HELL Csoport

Új üzleti negyed született Miskolc keleti részén a hétfőn átadott East Gate Offices több épületből álló irodaházának köszönhetően. Az évtizedek óta elhanyagolt Északterv Irodaházból a 11 hónapig tartó felújítást követően egy korszerű, színvonalas, könnyen megközelíthető komplexum jött létre.  A közel tízezer négyzetméter „A” kategóriás irodával és egy kizárólag napközben működő olasz étteremmel rendelkező épületegyüttes megnyitása a város keleti kapujához közel található rozsdaövezet megújulásának első lépése.

A beruházó Avalon Center Kft.-t is magában foglaló HELL csoport vezetése hisz abban, hogy minőségi, precíz és kreatív munka innovatív munkakörnyezetben születhet igazán. Ennek szellemében épült meg hazánk egyik legkorszerűbb gyárkomplexuma, a HELL ENERGY szikszói termelőüzeme, 2020 tavaszán a fővárosban és környékén dolgozó munkatársak költöztek egy patinás, egyben korszerű technológiával felszerelt irodaházba, most pedig a cég miskolci irodája kap új, modern otthont, a borsodi megyeszékhelyen csak Északterv Irodaházként ismert épületben.


„Hiszünk Miskolcban! Szeretnénk, ha a nagymúltú, történelmi hagyományokkal rendelkező városunk csatlakozna azokhoz a sikeres és dinamikus európai nagyvárosokhoz, amelyek valódi tőkevonzó képességgel és infrastruktúrával, valamint munkaerő-megtartó képességgel rendelkeznek. Ehhez nélkülözhetetlen az olyan értékteremtő beruházások megvalósítása, amelyek vonzó desztinációvá teszik városunkat a befektetők számára. Ezt tükrözik olyan korábbi beruházásaink, mint a nemzetközileg elismert oktatási intézmény, a Cambridge akkreditációval rendelkező Avalon Nemzetközi Iskola alapítása, nívós turisztikai egységek és korszerű társasházak létrehozása, melyekre szintén kiváló példa a

z Avalon Park és az Aulich Prestige lakópark. Az East Gate Offices átadásával Miskolc most egy, a nemzetközi cégek elvárásainak is megfelelő irodaházat kap, amellyel négyszeresére nő a térség minőségi irodaterületeinek mennyisége. Számunkra az épület nevének rövidítése, az EGO azt szimbolizálja, hogy az ideköltöző cégeknek már csak a munkájukra, saját magukra kell koncentrálniuk, mert ehhez mi biztosítjuk a színvonalas környezetet, így bérlőink sikerre vannak ítélve” – mondta el az East Gate Offices megnyitóján Tóth Róbert, a beruházó Avalon Center Kft. ügyvezető igazgatója.

Az East Gate Offices irodakomplexum 4 részből áll, két 5 emeletes irodaépületből, az összekötő központi fogadótérből és az Il Baffo étteremből. Az első irodaházban, az A épületben kaptak helyet a HELL cégcsoport Miskolcon dolgozó munkatársai, a másik 5 emeletes irodaépületben, a C épületben találhatók az 50-2000 négyzetméteres bérelhető irodák és a hozzájuk tartozó 8-20 fős tárgyalók. A két egységet összekötő B épület az EGO fogadótere, a központi recepció, ahonnan a 100 fős, külsősök számára is bérelhető konferenciaterem is nyílik. Az irodaház egy 18.960 m2-es területen fekszik, melyhez a Zsigmondy utca túloldalán tartozik egy 150 férőhelyes parkoló is.



Az EGO vendéglátásban is egyedülálló lesz a borsodi megyeszékhelyen, hiszen az irodaház munkatársai és a miskolciak egyaránt az East Gate Offices ínyenc olasz menzáján, az Il Baffo-ban reggelizhetnek és ebédelhetnek.

Az Il Baffo nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a nappali vendéglátás megújítását, ennek eredményeképpen született meg Miskolc legújabb reggeliző és ebédelő helyszíne. Az Il Baffo a rohanós reggeleken munkába sietőknek és a korai üzleti megbeszélések résztvevőinek is tökéletes napindító ételeket és italokat kínál, ebédidőben pedig mindenki átadhatja magát az autentikus olasz konyha kínálatának. A kizárólag hétköznap reggel 6 és délután 4 óra között nyitva tartó Il Baffo-ban ötvöződik a fastfood éttermek gyorsasága, az önkiszolgáló éttermek rugalmassága, valamint a casual éttermekre jellemző bő választék, egy csipet dolce vita életérzéssel megfűszerezve.


Az Il Baffo nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfjei a legautentikusabb forrásokat és a háromszoros világbajnok olasz pizzaszakács Yuri Passerini fortélyait saját szakértelmükkel ötvözve álmodták meg a kínált ételkreációkat. Minden fogás egyszerre tradicionális és trendteremtő, a helyi alapanyagok és az olasz tradíciók harmóniáját tükrözi.



Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?