hirdetés
hirdetés

Háromig nem áll meg...

Újabb szlovákiai utazási iroda ment csődbe: a pozsonyi Best Choice pénteken jelentette be, hogy befejezi tevékenységét, írja a Bumm.sk.

hirdetés

A fizetési nehézségekkel küzdő utazási iroda közleménye szerint a Kooperatíva biztosítóval 2,5 millió euróig terjedő biztosítást kötöttek, ügyfeleik hazaszállításáról a biztosító gondoskodik. Az iroda tevékenységét péntekkel fejezte be. Az iroda bukása mögött az egyre csökkenő kereslet áll. A Best Choice 2005 óta működött Szlovákiában, egyiptomi, török és tunéziai helyszínekre szállított turistákat, évente több ezret. Az említett országok egy része azonban problémássá vált, erősödött a konkurencia is, így nem tudták pozitívba fordítani gazdálkodásuk mérlegét.

A név hasolóság ellenére a magyarországi Best Reisen utazási iroda és a szlovák iroda sem tulajdonosi, sem munkakapcsolatban nem áll egymással. Az idei szezonban a Best Choice már a harmadik bedőlő iroda, korábban hasonló sorsra jutott az A-Tour és a Tip Tour is. 

(forrás: Bumm)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk