hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A vendéglátóhelyeken szóló zene feladata, hogy a vendégek harmóniában érezzék magukat. A hazai dalszerzők a Zenéveljobb.hu oldalon segítenek a megfelelő lejátszási lista összeállításában.

(X)

Van kerület, ahol egyáltalán nem, a legtöbb helyen pedig évi legfeljebb 30 éjszakára engedélyezik a rövid távú lakáskiadást.

Megjelent az első olyan kínálati csomag, amellyel még ebben a bizonytalan, járványos időszakban is viszonylag nyugodtan útra kelhet bárki, akár külföldre  is.

A hangulat csak aláfestés, a hangsúly igazából Pesti István ételein van, vallja Varró Zoltán designer-belsőépítész, akinek tervei alapján újult meg a tatai Platán Bisztró és Udvarház.

A fenntarthatóság és a recycling jegyében mintegy 100 szoba felújítása miatt eladásra bocsátjuk szállodánk régi bútorait, berendezési tárgyait akár tételenként, akár komplett szobai berendezésként. (X)

Az olasz állam 3 milliárd eurós befektetéssel létrehozta az új Alitaliát, amely 100 repülőgéppel és becslések szerint 4-5 ezerrel kevesebb dolgozóval fog működni hosszabb távon.

Péntektől számos országból, köztük Magyarországról karanténkötelezettség nélkül lehet beutazni Angliába - közölte pénteken a brit közlekedési minisztérium.

Keddtől ismét várja a látogatókat az Országház, megnyílnak az Országgyűlési Múzeum beltéri és kültéri kiállításai, július 23-tól pedig folytatódik a Tér- Zene koncertsorozat a Kossuth téren.

Szigorú biztonsági intézkedések betartásával július 18-án újraindítja városi sétáit a Beyond Budapest.

Folyamatosan bővülő, elsősorban diákoknak szánt online ismeretterjesztő felületet hozott létre Visegrád.

Hétfőn nyit újra a párizsi Louvre, amely március közepén zárt be a koronavírus-járvány miatt. Szigorú egészségügyi előírások mellett a tárlatok  hetven százalékán fogad ismét látogatókat.

Budapest helyett Bécset és Prágát hozhatja helyzetbe az Airbnb korlátozása két szervezet szerint.

A külföldi gasztroturisták és üzleti utazók nélkül teljesen reménytelen az elit éttermek helyzete - véli Gerendai kárfoly, az első Michelin-csillagos étterem tulajdonosa.

Július 3-án került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft.

A szlovén idegenforgalmi kínálatot személyesen a szlovén köztársasági elnök mutatta be hivatalos magyarországi látogatása alkalmával.

2020. július 1-től augusztus 31-ig, 48 órával a várható érkezés előtt mindenkinek kötelező a Passenger Locator Form (PLF) kitöltése.

Határozatlan időre felfüggesztette működését az izraeli légitársaság. Gonen Usishkin kiadta, hogy az összes repülőgépnek vissza kell térnie Izraelbe.

Szervezkednek a vendéglátósok és vendégeik Budapest éjszakai életének érdekében. Szerda délután demonstrációt tartanak.

Vannak felismerhetetlen, a legújabb trendeket követő fagyi kreációk - ahol aki kéri, fogalma sincs, mi kerül a kehelybe vagy a tölcsérbe, csupán találgatni lehet. Az Auguszt azonban nem ilyen. 

Az Official Budapest Castle Bus újraindította járatát a Budai várnegyedbe.

Augusztusra. Mondta az MTÜ vezérigazgatója, Guller Zoltán, a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs ülését követő sajtótájékoztatón.

A Wine Spectator bormagazin évtizedek óta a véleményformálók közé tartozik. Globális listájuk a világ leginkább ajánlott boréttermeit veszi sorba. A bekerüléshez komoly borkínálat szükséges.

"Magyarország nem enged be nem uniós polgárokat" - szögezte le Orbán Viktor az uniós határnyitási javaslat megvitatása után.

 

Mi a közös bennük? Mindjárt kiderül.

A légitársaság már több mint félmilliárd dollárnyi jegyár-visszatérítést teljesített.

A francia kormány nehezményezi az Airbus leépítési tervét is, munkahelyek megmentésére kérve a vállalatot.

Lutz Lajos vezeti mostantól a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem konyháját.

A légitársaság jövőre sem újítja fel a philadelphiai összeköttetését, az idén májustól tervezett chicagói járatok sem indulnak el 2021-ben.

Nemcsak újraindulnak a járvány miatt szünetelő járatok, hanem új útvonalakat is köszönthet a Budapest Airport.

A kétes hírű Varga-féle borok immmár a múltté.  Profilt váltottak a tulajdonosok, prémiumboraikat külföldi nagyversenyeneken indítják, és velük jelentős győzelmet zsebeltek be.

Borturizmus, Borősz Alsó-Ausztriában.

Blokkolhatja az élelmiszer-automatákat az adóhatóság.

Tájékoztatási kampányban hívják fel a figyelmet a fürdőzés alapszabályaira.

Valentínyi Katalin váltja Hardy Mihályt a kommunikásciós vezetői poszton, és ő felel majd a kormányzati kapcsolatok irányításáért is.

A szálláshely szolgáltatás és vendéglátás területen 10,2 százalékkal nőttek a keresetek áprilisban a KSH legfrissebb jelentése szerint.

Az üzemeltetőknek még egy hónapjuk van az automaták regisztrálására az adóhivatalnál, augusztus 1-től a NAV már szigorúan ellenőrzi, hogy minden érintett eleget tett-e regisztrációs kötelezettségének - hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium.

Idén 40. alkalommal adták át az Országos Borverseny díjait, íme a győztesek.

Hallott már bio Juhfarkról? Majd fog!

2019 februárjában második alkalommal adja át a Magyar Utazási Irodák Szövetsége a legjobb szolgáltatóknak járó díjakat egy MUISZ vacsora keretében.

Elindult a nemzetközi vonatjegyek online értékesítése, az első úti cél Ausztria - közölte a MÁV csütörtökön a vállalat honlapján.

Leszállt a Wizz Air első menetrend szerinti járata Abu-Dzabiban.

A MAHART hop on - hop off hajójáratot indít a Dunakanyarban.

Tizenötezer álláshely megszüntetését irányozta elő az Airbus a koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés miatt.

Több száz pilótáját küldheti el, és bezárhatja több bázisát is az Easyjet a koronavírus-világjárvány okozta keresletcsökkenés miatt.

Egyre több kambodzsai belföldi és regionális repülést teljesítő légitársaság jegyei érhetők el a foglalási rendszerekben.

A legbulisabb görög szigetet is célba veszi augusztustól a Wizz Air.

A tajvani China Airlines bejelentette, hogy június 25-én éjféltől ismét át lehet szállni más járatokra is a főváros Taoyuan (TPE) repülőterén.

Visszatéríti a leszállási díjakat a légitársaságoknak, így segítve a járatok újraindulását.

Július 1-től már több mint 50 célállomásra repül a légitársaság.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

Megjelent online különszámunk Biztonságos vendégvárás címmel, amely az újranyitó szállás- és vendéglátóhelyek vezetői, üzemeltetői számára szolgál fontos információkkal, hasznos tanácsokkal, ötletekkel. 

hirdetés
Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Valósítsuk meg együtt!

Koronavírus-járvány

 

   

 https://koronavirus.gov.hu/

Koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hírek, információk a MedicalOnline-on

 

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai

hirdetés

A pesti alsó rakparton és a Városháza parkban. Tizennégy árusító helyet kínál a Főváros.